Bevezetjük új regisztrációs rendszerünk

Kedves Játékosaink és Adminjaink!


A héten bevezetésre fog kerülni az egyedi fejlesztésű regisztrációs rendszerünk Beta verziója.
A fejlesztés hosszú ideje zajlik, folyamatos tesztelés mellet. Szerettünk volna egy biztonságos és könnyen használható rendszert kialakítani számotokra.
A regisztráció 1-2 percet vesz majd igénybe. Mindenkinek új fiókot kell majd létrehoznia. Az új fiókkal bármelyik szerverünkön be lehet majd jelentkezni, elég egyszer regisztrálni valamelyik szerveren.
Fontos, hogy a korábbi LCS bank fiókokra is gondoltunk, ezeket a játékszerveren az első bejelentkezéskor lehet majd összekapcsolni az új rendszerrel, ezután a korábbi fiók belépési adatok nem lesznek elérhetőek.
A rendszer titkosítva fogja tárolni a jelszavaitokat, biztonságban lesznek személyes adataitok.
Minden CS 1.6 játékszerverünkön aktív lesz az új rendszer.

A létrehozott fiókok segítségünkre lesznek az azonosításban, így a többi rendszerünk is ehhez fog kapcsolódni, például a ban és admin rendszerek.
Így a banból visszajáróknak sokkal nehezebb dolga lesz, ezzel is szeretnénk ösztönözni a helyes viselkedést a szervereinken, természetesen unban igénylésre bármikor lehetőség van a fórumunkban, illetve a későbbiekben a Discord szerverünk unban szobájában.

A fiókkal azonosítással az adminoknak elérhető lesz a szabad névváltoztatás, így nem kell majd Szerveradmint felkeresniük ehhez.

Ha bármi problémát tapasztalnátok jelezzétek nekünk!

Kapcsolódó cikkek