Fórum

Notifications
Clear all

[Lezárva] JailBreak mod felujítás  

  RSS

Mélyen tisztelt tulajdonosok / konfigos!

Egy jó ideje a Hungaryn ugyanaz a JailBreak mod működik, többé kevésbé jól... Több játékostól hallottam, hogy szeretnének változtatást és ezt páran már elvileg jelezték is korábban. Az a kérdésem hogy mi kéne ahhoz hogy a játékmódot, boltot, napokat esetleg egy kicsit fejlesszék, módosítsák?

( Ha nagyon nincs ötlet, akkor szívesen be is segítünk ötletekkel - sőt az én részemet tekintve programozási tudással is )

Üdvözlettel:
RavenClaw
játékos

Közzétéve : 2019-03-04 08:41

Szia.
Ötleteket mindig szívesen várunk ! Nyugodtan ha van valami jó ötleted akkor ehez az alfórumhoz írhatod!

Közzétéve : 2019-03-04 14:51

Szia! Jól mondta Noasy , az ötleteket mellékeld ha szeretnéd új témába viszont nyugodtan ide is írhatod.

Szolgálunk és Védünk!🤘

Közzétéve : 2019-03-04 15:53

Akkor feküdjünk neki:
- Újféle napok ( furien, kés, hide & seek, zombi, stb.... )
- Nem kell egy fix FD all minek? Inkább legyen több játéknap, vagy olyan lehetőség ahol szabadon választhatnak az emberek, hogy mit akarnak. Többségük úgyis meghal FD allkor és akkor vár hogy legyen valami.
- Bolt itemeinek frissítése ( fegyver ( 7 golyós dezi vagy bármi ), cellakulcs, láthatatlanság, falon átjárás [fix ideig] )
- LR opciók frissítése ( ne csak ezekkel a fegyverekkel lehessen párbajozni, esetleg valami kihívással telit mondjuk matek kérdés, gyorsírás. Sok sok opció )
- A kérdéseitek közül sokmindenféle téma hiányzik... és a kérdések standardok, általában már bindelt válasszal rendelkeznek. Át is lehetne dolgozni hogy a Simon maga tesz fel egy kérdést és határozza meg a választ.
- Hiányoznak minigamek ( a box technikailag semmi, sokkal több mindent el lehetne érni egy kis belegondolással, fegyverpárbaj, kidobós, stb.. )
- A mostani kidobótoknak semmi köze nincs egy jól megírt kidobóhoz

Így elsőre ennyi... Van egy kész modom ahol ezek elérhetőek és még sok minden más is. Szívesen tartok bemutatót azoknak akik döntést hoznak, ha akarják.

Közzétéve : 2019-03-04 19:39

Szia!
Köszönjük az ötleteket ! Az összes ötleted továbbítva lett szerveradminnak / tulajdonosnak.
Így egyszeri olvasás után az a véleményem , hogy van amit meglehetne csinálni. Viszont én személyszerint a láthatatlanságot meg a falon átjárást soknak tartom.
Lehet pont az a jó ha nem is annyira bonyolult a játék, ez a feeling-e.Mellesleg a másik amit nem helyeslek az , hogy a Simon írjon kérdést.
Igen , meglehet újítani a kérdéseket , de ha a Simon-ra hagynánk akkor lehetne vele trollkodni és sok konfliktust eredményezne!
- . - Majd egy illetékes átolvassa és ő is alkot egy véleményt és eldöntik , hogy mi kerlül majd be. - . -

Köszönjük a segítséged és , hogy szeretnél valamit hozzátenni a jobb játékélményért!

Közzétéve : 2019-03-05 12:52

Miért lenne sok a láthatatlanság? 3-4 másodpercnyi nagyon izgalmas játékhelyzeteket okozhat. A falon átjárás macerás, mondjuk ez talán tényleg sok. A kérdésekkel mi a baj? Milyen trollkodásra gondolsz? Nyilvánvalóan lehet ezt is kezelni, mire van a sok adminotok, ha nem ezért, hogy a visszaéléseket megfogják? Ettől nem bonyolult hanem sokszínű lenne a játékotok, míg a mostani állapot már lassan eléggé egy síkon fut végig.

Mindazonáltal köszi. Kellemes szórakozást hozzá!

Közzétéve : 2019-03-05 13:05

Szia!
Amint a fenti hozzászólásban is leírtam ez SAJÁT VÉLEMÉNY és ezekről nem én döntök én is csak ötleteket adok.
A kvíz kérdésekkel kapcsolatban pedig lehet , hogy pont nincs fennt admin , mert ugye ők sem gépek , hogy 0-24-ben fennt legyenek és ezt nem is várjuk el tőlük.
Mindenki az idejének megfelelően van fennt és ez nem is baj !
De viszont nem mondom , hogy rossz ötlet csak van amit változtatni rajta és biztos van egy aranyközépút ami az adminoknak és a játékosoknak is megfelelő.
Ezt szeretném én is elérni!
(Megjegyzés:jók az ötletek!)

Közzétéve : 2019-03-05 19:12

~ Témát zárom ! ~

Közzétéve : 2019-03-05 20:05

~ Helyezem! ~

Szolgálunk és Védünk!🤘

Közzétéve : 2019-03-07 20:23