Fórum

Notifications
Clear all

[Lezárva] Jailbreak [Ötletek]  

  RSS
dencyy

Heyhó, gondoltam írok pár kisebb-nagyobb ötletet 😀 

- Kvíz témák bővítése (angol, jatekok, idezetek, musorok, sport, stb.., ezek szerintem beleillenének egy külön témakörbe)
- Kvíz kérdések bővítése 
- /hats vagy /sapka - Színesebbé tenne a szervert
- Különleges napok bővítése (Kés nap, Bújócska, Láthatatlan emberek napja stb..)
- Piss parancs is eléggé jópofa
- Valamiféle Eventek, versenyek szervezése is szóba jöhetne pl: Legtöbbet lázadó rab vagy
- /banda parancs, banda létrehozása és emberek meginvitálása, egyedi playermodelt és fegyverkinézeteket biztosítana
- Pályák válogatása, van néhány Overpowered T map, mint például a jail_budyn, rengetegszer megfigyeltem, hogy ez a pálya végett lépnek le emberek (Szinte senki sem akar CT lenni a pályán, egy focipályán kívül más nemigen található rajta)
- Különleges napok tartalmának leírása a /napok és /napszabaly parancsoknál (Megtalálható a /szabaly parancsnál, viszont tisztább lenne ha ott is közölné a játékosokkal, hogy mit lehet és mit nem lehet csinálni egyes napoknál)
- Egy pont rendszer, ahol ölésekért, kvíz kérdés helyes megválaszolásáért, type reakcióért (például "Aki leggyorsabban beirja chatre, hogy 'apr2dnv' (randomvalami)), párbajért kapsz pontot (rabok tripla annyit, mint az őrök ölés esetén), mondjuk legyen ennek a pontnak a neve HungaryPoint. A HungaryPoint nem veszik el a map váltásakor, és egy teljesen új buymenu-t lehetne erre felépíteni. Ebben a buymenu-ben például a Prefix vásárlás, dupla öléspont a következő pályán, különleges sapkák vásárlása (/hats), Lottószelvény vásárlása ('x'% esélyed van arra, hogy nyersz HungaryPointot), HP(életerő, nem HungaryPoint)  töltő vásárlása rabok számára, és hasonló "kiegészítők" volnának találhatóak.
Ez az új pontrendszer biztosan még egyedibbé tudná tenni a szervert, hiszen magyar Jailbreaken ilyesmit még nem láttam, valószínű azért, mert nehezen kivitelezhető, de ezt majd a hozzáértők eldöntik, köszönöm, hogy végig olvastátok!

A téma módosítva: 7 hónap telt el , dencyy
Közzétéve : 2020-03-31 13:04

Szia!

Köszönjük szépen ezeket az ötleteket, nekem nagyon tetszik az összes. Elküldöm a többi vezetőségi tagnak is és együtt hozunk döntést mi kerül be ekezből!

Témát még nem zárok esetleg ha van még ilyen ötlet szívesen fogadjuk!

Szolgálunk és Védünk!🤘

Közzétéve : 2020-03-31 13:47
dencyy kedvel
krolli
Admin

Szervusz! Köszönjük az ötleteidet.

Nos, kezdjük az elején. A többsége amit leirták már többen is javasolták. Sorba:

1. Kvíz témák bővitésére kapó vagyok. Ha van ötleted(neked, vagy másnak) a kérdésekkel kapcsolatosan akkor elküldheted nekem Steam-en (ismerjük már egymást 😀 ).

2. /sapka | /hats szeretném hogy bekerüljön, még gondolkozok rajta (ugyanis van egy limit, amit nem akarok elérni).

3. Piss parancs túlzás

4. Az eventekkel nem tudom hogy gondolod pontosan

5. Bandák készülőben

6. A pályák nemrég lettek átnézve és a régik/ buggosok ki lettek véve, valamint új mappok kerültek be. Van ilyen és van olyan pálya. Van hogy Tknek kedvez, van ahol a CTknek. Sokan ezért is szeretik ezeket a pályákat, mert van pld szökési lehetőség.

7. /napok parancs ki lesz véve, a szabályzatban egy helyen van a napszabályzat. Képtelenség kiíratni az egész szabálypontot. A nap célját közli jelenleg is a rendszer chaten.

8. Jelenleg egyedi rankrendszer fut a 9-en ahol a játékosok bizonyos tevékenység után kapnak pontot, ez persze csak a helyezés befolyásolja. Megvalósitható amit te leirtál, de a játékmód nem ad lehetőséget annyi "extra cucchoz" amiért megérné. Egy másik rendszerben gondolkozok ahol lehet majd pontokat gyüjteni és felhasználni. Nem szeretnék egy játékidőre orientált pontrendszert ahol az a jó játékos aki legtöbbet gyűjtötte a pontokat.

 

Ha további ötleted lenne, vagy szeretnél hogy bizonyos pályák kerüljenek be akkor itt lent megírhatod. 

Közzétéve : 2020-04-04 00:52
dencyy kedvel
dencyy
beamer
Admin

Szia!

Ki lettek válogatva ezekből a jó pályák, azok be is kerültek a szerverre.

Bármi egyéb ötleted van, írd meg ide hozzászólás formájában!

Közzétéve : 2020-04-07 19:22
dencyy kedvel