Fórum

[Lezárva] Megujjitás a -|HUNGARY|- nak  

  RSS

Sziasztok SA-k annyit szeretnék mondani hogy kapjátok ossze a -|HUNGARY|- szervercsoportot mert eddig osszeomolni latszodik az egesz.Legyen valami alternativátok és azt csináljátok,ne ész nélkül.
Elobb altrernativákon gondolkodjatok:
1.Szervereken való változtatások,ujjitások,versenyek szervezése.[Adminpanel kijavitása-/8-10,Uj mappok,Pár szerón másik módokat rakni/CS:GO,Furien,Cod:MW]
Majd utána meg:
2.Admin Team osszekapása.
És ha ez is megvan utána meg:
3.Utána meg nyomatni a játékot.

Csak keményen lehet osszekapni az egészet nem puhánykodva 😀

Közzétéve : 2017-07-16 22:13
Yard
 Yard
Admin

Szia! Köszönjük az ötleteid, megpróbáljuk hasznosítani!

Üdv. Yard

Közzétéve : 2017-07-25 00:25

Helló!

Elsősorban szeretném felhívni a figyelmet a 11-es szerver buggol, vannak olyan körök amikor nem lehet megölni az elbújókat, illetve igazából az a mód úgy kéne hogy legyen hogy amikor valaki megöl egy elbújót az kapjon hp-t. A kz szerveren kevés a map és ezért már unalmas. A /server parancsnál még mindig HNS-t ír és még itt a weboldalon is a hns topic-ot láttam feltüntetve. 1-esen az új adminok és 9-esen pár admin röhejes indokokkal rak ki engem a szerverről, ha gondolod küldök demót, mivel a szerver készít. De a hirdető adminokat igazán meglehetne lesni mert némelyik igencsak nem üti meg a 14 éves életkort. Azért nem írtam konkrét dolgokat mert ez a TI dolgotok és mint játékos én csak felhívom rá a figyelmet. Azért hozzá tenném minden egyes mondatom alátudom támasztani, és remélem a közeljövőben változni fog a szerverekkel való hozzáállásotok.

Üdv: Elégtelen játékos

Közzétéve : 2017-08-20 18:02

Köszi hogy jelezted problémáidat Biztos fogsz rá kapni választ és ezek is megoldódnak.

Közzétéve : 2017-08-21 02:03
krolli
Admin

~ Zárom/Helyezem! ~

Közzétéve : 2019-01-21 23:15

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció