Fórum

[Lezárva] Ötletelnék CTF szerverre!  

  RSS

Kedves Hungary Fejlesztők!

Gondolom tudjátok, de azért én jelezném, hogy a CTF szerver nagyon rottyon van ( lehet a többi is ).

Úgy veszem észre mikor fejlesztésbe kezdtek, minden csak visszafelé fejlődik alias "inkább ne nyúltak volna hozzá". (lásd legutolsó "fejlesztést")

Kb 3 pálya van westwood, dust2, inferno, és csókolom jó napot kifújt a választék...Izgalmas! Ráadásul a mapok közt is van vagy 45 perc váltásig...!

Persze vannak bakik, mert az nélkül nincs semmi, de hogy hónapok óta üres a szerver, annak oka van.

Mivel létezik ez az "ötletek és pluginok stb.." fórum.... Így élek a lehetőséggel, és ötletelnék!

aim_piramyd

de_talibia

de_ramadi

de_aztec

de_dust, dust2

de_inferno

aim_hellway3

Big city

de_piranesi

de_plaka

cs_arabstreets

cs_italy

cs_office

fy_houses

starwars

de_rats3

cs_brokkoli

de_westwood

he_glass

de_tesco

cs_rio

de_russka

de_arkanos

de_world

de_falcon

cs_diehard

cs_bikini

fy_simpsons

de_cbble

de_train

de_nuke

de_tuscan

pacman

Ezeket a mapokat tudnám ajánlani, persze ezek közt sok van ami nem alap map, nehéz megszokni az embereknek h dust2-n kívül van más is :)..., de úgy vélem hogy, ami most van annál biztos jobb. Mivel admin nem mindig van a szerveren, így javasolnám az "rtv" beiktatását, hogy ha mondjuk fent van 5 ember és egy bazi nagy map van ne keljen már várni 45 percet váltásig..., ha az emberek 80%-a váltana akkor, legyen már erre lehetőség, ha az adott pályából letelt kb 4-5 perc.

Lehetnének hangok amik szavak beírásával működnek (fülke, lea, eridj stb) gondolom ezeket mind ismerjük.

Lehetne magyar szöveg a rádió hangoknál, mert aki a magyaron kívül németül tud az nem sokra megy az angollal... persze ezek már csak apróságok, Vagy esetleg roma hangok, amiken lehet röhögni, ha vevő rá a banda.

A két csapat cserélhetne félidőben, tehát aki ct, teror lesz és fordítva, így az olyan mapokat is lehetne élvezni ami egyértelműen vagy ilyen vagy olyan előnyös (lásd nuke), így igazságosabb lenne, kevesebb volna a hiszti =).

a pályák leforgási ideje ne legyen több 25 percnél, mert a játékosok megunják.

Ahhoz képest hogy nyári szünet volt alig volt fent játékos, pedig ilyenkor dugig szokott lenni a szero, ami most van az unalmas, persze tudom, hogy a fejlesztés sok munka és idő, de szurkolok, hogy újra legyen valami "forgalom a szerveren"

Köszönettel: Hunterpipi

Közzétéve : 2018-09-07 16:02
Hembi
Admin

Köszönjük a javaslatokat.
Anno mikor még többen voltak a szerveren akkor se volt több pálya. Mindig amikor bekerültek új pályák a játékosok fele lement és 2 hét múlva meg már alig játszottak. Utána megint kikerültek a pályák lettek újra játékosok aztán jött megint, sokan játszottak annak ellenére, hogy írták, hogy unalmas így. Megint raktunk be 1-2 pályát aztán megint eltűnt a játékosok 80%-a. Ez megy 3 éve folyamatosan.

Én is örülnék, ha több pálya lenne, megpróbálhatjuk újra, a mostani állapotnál csak jobb lehet, de a játékosok nagy részének nincs igénye a változatos új pályakra, mert nem ismerik.

Közzétéve : 2018-09-08 16:48

Nagyon szívesen =)

Igen azt tudom, hogy sosem volt túlzottan sok, de azért 3 mapnál több kellene szerintem =) , talán kevesebb új pályával, és több alappal kéne kipróbálni, mert az is tény, hogy az emberek nagy része d2-nél aligha tovább lát, de azért van egy két új map, ami bejött a többségnek, talibia, alcool, pacman, úgy vettem észre ezek kifejezetten.
Köszönöm a választ! 🙂

Közzétéve : 2018-09-10 20:30

Sziasztok!
Teljesen egyet értek a felsoroltakkal, jó ötlet és szeretném hozzátenni hogy egyes elemekhez hozzá kellene nyúlni mint például hogy a "tiltott fegyvereket" (automata sniperek) ne legyenek megvehetők a boltból mivel elvileg ezekért tiltás jár de mikor nincs fent admin arra is van bőven precedens hogy valaki csak ezzel megy míg el nem fogy hozzá a pénze, továbbá a C4 bomba elérhető legyen tehát lehessen használni az ellenkező csapat területén ne csak megvenni.
Természetesen Hunterpipi által leírtak sokkal inkább vannak prioritásban mint amiket leírtam érthető okokból, én csak hozzátettem azokat amik hasznosak lennének. 🙂

Közzétéve : 2018-10-23 18:14
krolli
Admin

~ Zárom/Helyezem! ~

Közzétéve : 2019-01-21 23:10

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció