Fórum

Notifications
Clear all

[Megoldva] Zombi szerver: ötletek/pályák.  

  RSS

Sziasztok 😀 

  1. Az első javaslatom , hogy a Nemesis , Túlélő stb. mód helyett vagy azokon kívül legyen még egy új mod.Például Alien VS Sniper vagy ehez hasonló , amennyiben ez megvalósítható.
  2. A másik dolog pedig az lenne , hogy a /kockazas -parancsal nagyobbak legyenek a nyeremények.(Például 10-20 lcs helyett 100 - 200 lcs + maradnak az arany fegyverek).
  3. A harmadik ötletem, hogy új pályák kerüljenek be.De mielött elkezdeném felsorolni megemlíteném így zárójelben a cl_biohazard nevű pályát.Az a gond vele , hogy sok helyen elbugol a zsák illetve sok helyre csak két ugrással lehetne felmenni.                                                         

Itt egy pár pálya amiket nézegettem , de ameddig nem teszteljük le őket nem tudhatom , hogyan fogank működni : zm_orlingbase_new ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3470/),zm_force ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3572/),zm_x2 ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3399/),zm_ice_vk ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3371/),zm_desert_2011 ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/2396/).

U.I: Ha valamiben tudok segíteni (tesztelés) , akkor szívesen segítek.

                                                                                                                       

A téma módosítva: 11 hónap telt el , Noasy
Közzétéve : 2019-09-08 19:47
krolli kedvel
krolli
Admin

Szia!

A Zombie[3] szerverre hamarosan egy nagyobb frissítés érkezik, amiben benne lesz nagyrészt amit írtál. Kockázás rendszer át lesz gondolva.

A pályák az új frissítéssel kerülnének be, illetve nyitva hagyom a témát ha esetleg van több pálya ami buggos, vagy szeretnéd hogy bekerüljön(természetesen más is hozzászolhat). Köszönjük az ötleteid! 😎 

 

A hozzászólás módosítva: 11 hónap telt el 2 alkalommal , krolli
Közzétéve : 2019-09-08 23:12

Én csak annyit fűznék ide hogy a Zombust,biohazard_base_mx,restart_v3 mapokon is vannak helyek ahol lebuggol a zsák kb minen rejtekhelynél esetleg a zsákot is átt kéne gondolni hogy átt állítani hogy mindenhez ragadjon esetleg ez segítene  viszont a cpl_biohazard igen 2 ógró ember/zm map de viszont földön is sok rejtekhely van amit belehet védeni.

Közzétéve : 2019-09-09 18:34
krolli kedvel

Igen , gondolom melyik helyekről beszélsz viszont nem vagyok benne teljesen biztos , hogy ez a zsák hibája.

Másrészt pedig a biohazard pályán nem csak a lebugoló zsákokkal vagy a 2 ugrásos helyekkel van gond hanem azzal is , hogy túlságosan kicsik a helyek így sok helyre csak 1 ember fér be , vagy blokkolják egymást , illetve ki lehet néhány helyről ütni a zsákot kintről.Sok embernek kicsi (búvóhelyek szempontjából) , kevés embernek pedig túl nagy (map szempontjából).

 

A hozzászólás módosítva: 11 hónap telt el , Noasy
Közzétéve : 2019-09-09 18:57
krolli kedvel
krolli
Admin
Átnéztük, a jók bekerültek.

~ Témát zárom/ helyezem! ~
A hozzászólás módosítva: 9 hónap telt el , krolli
Közzétéve : 2019-11-04 23:15
Noasy kedvel