Fórum

Notifications
Clear all

[Megoldva] Zombi szerver: √∂tletek/p√°ly√°k.  

Noasy

Sziasztok 😀¬†

  1. Az elsŇĎ javaslatom , hogy a Nemesis , T√ļl√©lŇĎ stb. m√≥d helyett vagy azokon k√≠v√ľl legyen m√©g egy √ļj mod.P√©ld√°ul Alien VS Sniper vagy ehez hasonl√≥ , amennyiben ez megval√≥s√≠that√≥.
  2. A másik dolog pedig az lenne , hogy a /kockazas -parancsal nagyobbak legyenek a nyeremények.(Például 10-20 lcs helyett 100 - 200 lcs + maradnak az arany fegyverek).
  3. A harmadik √∂tletem, hogy √ļj p√°ly√°k ker√ľljenek be.De miel√∂tt elkezden√©m felsorolni megeml√≠ten√©m √≠gy z√°r√≥jelben a cl_biohazard nevŇĪ p√°ly√°t.Az a gond vele , hogy sok helyen elbugol a zs√°k illetve sok helyre csak k√©t ugr√°ssal lehetne felmenni.¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†

Itt egy p√°r p√°lya amiket n√©zegettem , de ameddig nem tesztelj√ľk le ŇĎket nem tudhatom , hogyan fogank mŇĪk√∂dni : zm_orlingbase_new ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3470/),zm_force ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3572/),zm_x2 ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3399/),zm_ice_vk ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/3371/),zm_desert_2011 ( https://maps.cs-bg.info/maps/cs/2396/).

U.I: Ha valamiben tudok segíteni (tesztelés) , akkor szívesen segítek.

                                                                                                                       

A téma módosítva: 1 év telt el , Noasy
Topic starter Közzétéve : 2019-09-08 18:47
krolli kedvel
krolli
Admin

Szia!

A Zombie[3] szerverre hamarosan egy nagyobb frissítés érkezik, amiben benne lesz nagyrészt amit írtál. Kockázás rendszer át lesz gondolva.

A p√°ly√°k az √ļj friss√≠t√©ssel ker√ľln√©nek be, illetve nyitva hagyom a t√©m√°t ha esetleg van t√∂bb p√°lya ami buggos, vagy szeretn√©d hogy beker√ľlj√∂n(term√©szetesen m√°s is hozz√°szolhat). K√∂sz√∂nj√ľk az √∂tleteid! 😎¬†

 

A hozzászólás módosítva: 1 év telt el 2 alkalommal , krolli
Közzétéve : 2019-09-08 22:12

√Čn csak annyit fŇĪzn√©k ide hogy a Zombust,biohazard_base_mx,restart_v3 mapokon is vannak helyek ahol lebuggol a zs√°k kb minen rejtekhelyn√©l esetleg a zs√°kot is √°tt k√©ne gondolni hogy √°tt √°ll√≠tani hogy mindenhez ragadjon esetleg ez seg√≠tene¬† viszont a cpl_biohazard igen 2 √≥gr√≥ ember/zm map de viszont f√∂ld√∂n is sok rejtekhely van amit belehet v√©deni.

Közzétéve : 2019-09-09 17:34
krolli kedvel
Noasy

Igen , gondolom melyik helyekrŇĎl besz√©lsz viszont nem vagyok benne teljesen biztos , hogy ez a zs√°k hib√°ja.

M√°sr√©szt pedig a biohazard p√°ly√°n nem csak a lebugol√≥ zs√°kokkal vagy a 2 ugr√°sos helyekkel van gond hanem azzal is , hogy t√ļls√°gosan kicsik a helyek √≠gy sok helyre csak 1 ember f√©r be , vagy blokkolj√°k egym√°st , illetve ki lehet n√©h√°ny helyrŇĎl √ľtni a zs√°kot kintrŇĎl.Sok embernek kicsi (b√ļv√≥helyek szempontj√°b√≥l) , kev√©s embernek pedig t√ļl nagy (map szempontj√°b√≥l).

 

A hozzászólás módosítva: 1 év telt el , Noasy
Topic starter Közzétéve : 2019-09-09 17:57
krolli kedvel
krolli
Admin
√Ātn√©zt√ľk, a j√≥k beker√ľltek.

~ Témát zárom/ helyezem! ~
A hozzászólás módosítva: 1 év telt el , krolli
Közzétéve : 2019-11-04 23:15
Noasy kedvel