Fórum

Notifications
Clear all

[Lezárva] Zombie Szerverhez ötletek  

Sziasztok! Hembi főképpen hozád szolna ez a dolog mivel ugyis te csinálnád meg van egy olyan extra cucc. Nevén szólitva  a "fertőző gránát" ügyebár ez nem arra van hogy Raj/Pestis fertőzésbe legyen alakmazható hanem pl fő zm dob egyet vagy esetleg egy töbszörös fertőzésbe kezd idegesitő lenni raj/Pestis-be dobálóznak a fertővel de minek? Kérdem én nem tudom hogy ez egy véletlen vagy direkt folytán van így megcsinálva de jó lenne ezen változtatni sűrgősen. A másik töbszörösbe állítani kéne az arányokat mert hát oké 2 fertőzött van de ha 28 an vagyunk a szerveren 2 fertőzött zm nem oskat ér főleg ha rávesznek kör elején mindent és esély nincs a zmnek semmi féle képpen kéne az arányokat állítgatni hogy kb fele fele arányba dobja be meg persze ilyenkor lekéne tíltani azt hogy ellenszert használjon a többszörösben lévő fertőzöttek. És a legfőbb dolog a Zombik egyszerűen botrányos helyzetbe vannak ezt a visszalökés arány normálisan bekéne állítani feljönni megnézni mit hogy mit merre állítani mert oké hogy random bevan állítva de nem biztoshogy ez jó is lesz tegyük fel töbszörös van ferőzött zombi nem tud megmozdulni már ha 1 ember is lövi a zombit egyszerüen annyira de annyira rosszul van beállitva hogy az valami hihetlen. (Tudom hogy milyen rosz minden nap tapasztalom egész nap hogy egyszerüen az ember beleun és kedve nem lesz játszani.)Köszönöm előre is .

Topic starter Közzétéve : 2019-09-03 17:09

Szia!

Köszönjük, hogy jelezted ezeket a Tanácsokat/Problémákat/javaslatokat.Amit tudunk azt meg fog fogjuk valósítani.

Ha van még valami ötlet amit szeretnél velünk közölni szívesen fogadjuk!(erre ennél a kérvénynél 2019.09.05.-ig van lehetőséged)

Üdv. Tomika!

A hozzászólás módosítva: 1 év telt el , BeTa |HUNGARYCS|

Szolgálunk és Védünk!🤘

Közzétéve : 2019-09-03 19:49

@tomikahungarian

Meg  a pajzsot vissza kéne korlátozni 5 re mert kiló számra veszik spamelve és lehetetlen elkapni (még pajzsnyelővel se)

és lenne még egy olyan ötlet hogy milenne ha 1700 lcs/körre le korlátozni  és azt ő magának ossza be ahogy szeretné és ha eléri azt a limitet akkor nem tudna tovább extra cuccot vásárolni azaz 1700 lcs be sok minden belefér ha nem  visszük tulzásba a vásárlást és nem lenne pl az hogy minden kör  unalmasan telne mert  hanem elgondolkozna az illető mi az ami tényleg érdemes körönként megvenni kis logika a játékhoz és jó stratégia is egyben ha tudod alkalmazni a keretet  és ne lenne az hogy ó nagy lcs-s nek nicnsm ire költeni ott az 1700 lcs körönkén bőven elég kis lcs-snek vagy aki nem intenziven használja meg simán megvan a kör a limitben remélem mihamarabb bekerülne ezzek és a pajzs korlátozás vissza vétele kevesebbre mertt tényleg unalmas hogy fő zm nem tud elkapni senkit tényleg senkit mert spamelik a pajzsot és kör végéig simán kitart 

Topic starter Közzétéve : 2019-09-06 17:17
Noasy

@mr-herbert

Szia!

A pajzs jelenleg is korlátozva van körönként.A tóvábbi csökkentéssel szerintem már túlságosan kevés esélye lenne a tulélőnek/embernek.A zombi alapból egy kis előnnyel indul és persze nem könnyű , de ha ügyes vagy akkor nem lehetetlen.Ha annyira lekorlátoznánk a pajzs számát akkor túlságosan könnyű lenne a zombinak.

Erre kellene találni egy köztes megoldást ami mindkét csapatnak jó.

Köszi az ötleteket.Próbáljuk úgy megvalósítani , hogy mindenkinek megfeleljen.

U.I: Ha van még hasonló ötleted nyugodtan jelezd felénk itt fórumon.

      - Noasy

Közzétéve : 2019-09-08 17:15
Noasy

~ Témát zárom ! ~

Közzétéve : 2019-09-08 17:31
krolli
Admin

~ Helyezem! ~

Közzétéve : 2019-09-08 17:46