Fórum

Notifications
Clear all

[Lezárva] Admin/Játékos panasz.  

  RSS
Kenu
 Kenu

Sziasztok!

Nos azzal a panasszal érkeztem, hogy ki kellene bannolni 2 embert.
Az egyik ember az: S.Zoe Vedoje Zagyvarekas a másik pedig: [K]eNu* (Jómagam)
Nos a lényeg az lenne, hogy onnan kezdődött a vita, hogy Zagyva ns-ezett egy gyermeknek. Én meg vissza írtam, hogy te mivel vagy több Steamesen?
Aztán elkezdett ócsárolni, én nem hagytam magamat, elinte nomrálisan válaszoltam vissza. Egy idő után egyre durvábban nyilvánult meg nekem, aztán én is kicsit ideges lettem.
Én is eldurcultam, de ő olyanokat írt, hogy megb@aszom nagymamád sírját, a hamvát meg ilyenek. Tehát ez ment kb 25 percig meg minden, nagyon csúnyákat írtunk egymásnak, de főleg ő, én próbáltam mindigvissza fogni amgam, kicsivel gyengébb kifejezésekkel.
De amiket ő írt, az egyszerűen szánalmas és felháborító. 27 éves szarházi, mindenkit oltogat közbe reggelente a fát lopják. Nem is erről lenne szó, ezt már tegnap is eljátszodta, gondoltam figyelmen kívül hagyom.
Visszaél az adminok jóindulatával és hazudozik. Természetesen kibeszéli az egész szervert és adminisztrátorokat. Szóltam kiss-nek, megláttam hogy fent van a szerveren fel mentem. Szzóltam, hogy mindkettőnket rakjon ki.
Rakjon ki annyira amennyire megérdemeljük, bár leginkább Zagyva kellene kapja a több időt. Ő ezt tegnap is eljátszodta. A legrosszabb az volt az egészbe, hogy kiss szerintem le se szarta.
Játszott tovább, mintha neki olyan nagy dolga lenne meg minden. Szószerint beleszart az egészbe, vagy csak nem tudta mintcsináljon...
Lehet most itt én lesek a idióta, mert sokan egy két admin jóba van azzal a szerencsétlen emberrel, a Zagyvával de viszont ez igazságtalanság. Mert azt vettem észre, akik jóba vannak a mostani adminokkal azok nem kapnak bant.
Minent elnéznek majdnem nekik, tiszta igazságtalanásg. Kurvára kikérem a büntetést neki és nekem is. De legyen fer legalább. Sajnos nemtudom megmutatni miket írtunk, esetleg a konzollomban van ott a beszélgetés.
Úgy tudom vissza tudjátok nézni, hogy miket írtunk egymásnak. Ha nem ,akkor küldöm a konzol-t amit le mentettem.
Edit: most nézem, hogy a konzolból nemtudom egyszerre kimásolni mind, biztonság kedvéért a lényeget kimentem. De nemhiszem ,hogy nemtudjátok vissza nézni.

Közzétéve : 2018-10-30 17:03
 Névtelen

Hali!
Szerintem ha az elején nem szólsz vissza az adott játékosnak, akkor nem történt volna meg ez az egész.
Mindenesetre megkérdezem majd ezt a dolgot kIss-től.

Közzétéve : 2018-10-31 00:55
krolli
Admin

Szia!
Visszanéztem a logot és mindketten megkaptátok a BAN-t és a GAG-et(mute)!

~ Témát zárom! ~

Közzétéve : 2018-11-01 20:52