Fórum

Notifications
Clear all

[Lezárva] Közösség.  

  RSS
Kenu
 Kenu

Azért nem megyekfel ts-re mert szerintem itt sokan látják amit le írtam. Amúgy ha már itt írok, akkor le írnám, hogy nagyon elcsesződött ez a Team, a Hungary. Én mint régi játékos, régi Hungary játékos, eltudom mondani azt, hogy régebb nem ilyen volt. A vicces az egészben még az, hogy akik elmondták a véleményüket, hogy most mekkora egy szemét lett a Hungary, azok mind ki lettek tíltva, régi tagok 50%-a ki lettek rakva, mert megsértették a nagy "hungary" közösséget ezzel a nyilvánulással. Vanak még jó adminok, akik nem régig, viszont tényleg ha szólsz nekik, hogy baj van meg minden, akkor egyből intézkednek. Sajnos ebből nagyon de nagyon kevés van. Az újakkal az a baj, nagyfasznak érzik magukat és hát ugyebár szarnak mindenre. :c Komolyan olyan ez a Hungary most, mint valami patkány ketrec, mi vagyunk az alanyok. Nekünk nem hisznek, nekünk nincsen szavunk, mi balfaszok vagyunk és miért panaszkodunk. Egyáltalán nem a cs kihalásról van szó, kurvára a közösség hal ki, pontosabban a Hungary. Nézzük már végig az egész közösséget. Akik jártasak ebben a témában ők is tudják jól, hogy megy mostanában a hungary. Komolyan a szívem szakad meg, hogy milett ebből a közösségből, nem a konfiggal van a baj. Egyszerűen az igazságtalanásggal és szemétség ami folyik a játékosok közt és az adminok közt. Nagyon kár, hogy a tulajdonosok nem szűrik ki a genetikai hulladékokat, a kis 13-14 éves adminokat, bár ebben a helyzetben lényegtelen a kor, mivel van aki nagyobb de még is agyilag 9.
S a mocskok, neveket nem mondok, tehát a mocskok azokat az emberek hülyének, pisisnek, lázzadó, idióta, barom, taknyos-nak küldik el, akik ide írnak panaszt. Szégyen, nem válaljátok fel, hogy most amit csináltok az szégyen és szemétség, de úgy sem baj, amire rájössztök hogy nem kellett volna ezt tegyétek a hungary már teljesen halott lesz. Jöhet bármilyen faszom admin ide dirigálni, de akkor is nekem lesz az igazam és azoknak akiket azért tiltottak ki, mert megmondtak, hogy régebb jobb volt, most szar.
Egyébként ha lenne rá jogom, lenne rá lehetőségem nagyon sokat javítanék a hungary, főleg a nagyszájú adminokon, akik tehetetlenek és lágy agyúak. Jelenleg csak a késesre megyek fel. Tehát sokan is bizonyítják, hogy mitörténik a Hungarynál, aki elmentek és akiket kitiltottak. Ha lenne rá lehetőségem 2 héten belül úgy helyre pofoznám ezt a közösséget mint az atom. Hát sajnálom, hogy ez lett belőle, régebb ez a közösség aranyat ért. Most talán annyit sem ér, mint a zatyorban a kutya szar felkeverve hányással a rendőrautó szélvédőjén. Tudom most én is el leszek könyvelve a balfasznak vagy lázadónak, mert hát mit hazudik itt ez a köcsög, szartsem tud, bolond stb. Ugye?:) Na de ha nektek így jobb, akkor csináljátok nyugodtan. Aztán ne csodálkozzatok, hogy majd.......

Közzétéve : 2018-10-30 17:42
 Névtelen

Hali!
Azok akik a tiltólistán vannak hidd el, nem azért vannak rajta, mert hogy "kimondták hogy szar a hungary", hanem ha felmész ts-re, akkor te is láthatod, hogy az esetek 80%-ban ott az indok, hogy miért lett kirakva az illető.
Szerintem a játékosok nem valami "patkányok", vagy "kísérleti alanyok", és olyan sincsen, hogy nincs szavuk, mert szerintem egyáltalán nem poénbol volt(ak) kiírva fejlesztéssel való kérdés(ek), vagy ötlet(ek) akár Facebook-on, akár Ts-en.
Tudtommal 14 alatt nem vesz fel senki sem admint, és ez mostanában elég jól van figyelve, szóval ebben sincs igazad szerintem.
Azt pedig vedd figyelembe kérlek, hogy az itt lévő adminok / főadminok / szerveradminok azzal töltik el szabadidejük nagy részét, hogy az itt lévő rend, és felügyelet fennt legyen tartva.
Csinálhatnának bármi mást ebben az időben, amikor példáúl valakinek segítenek, vagy felügyelik a szervert, vagy egyébb más dolgot végeznek el, szóval erre gondolj kérlek, amikor csak úgy lehordod bármelyik szerveradmint, vagy főadmint, vagy admint.
Ha bármi problémád, vagy egyébb kérdésed lenne, írd nyugodtan meg itt fórumon a panaszkönyv-ben, vagy akár ts-en egy szerveradminnak, vagy akár nekem üzenetben, szívesen meghallgatom a további panaszaid.

Közzétéve : 2018-10-31 01:16
Kenu
 Kenu

Rendben, köszönöm a gyors válaszodat. Most hogy le írtad a véleményed, illetve a hozzáfűzni valódat, kicsit másképpen látom a dolgokat.
Mindenesetre használni fogom azt amit ajánlottál.

Közzétéve : 2018-10-31 09:10
krolli
Admin

Szia!
A tiltólistások okkal vannak fent és nem csak a hasunkra ütöttünk.
Köszönjük a véleményed a jelenlegi közösségről, de jobb lenne ha konkrét admin nevekkel jönnél, akik szerinted nem tartották be az előirt szabályokat, és nem áltolánositanál. Valamint megkérnélek hogy trágár szavak nélkül, és nem lehordóan fogalmaznád meg mondanivalód hogy ne legyen negativ véleményünk rólad(és ne töröljük a posztodat).
Végszóként köszönjük az észrevételed és azon vagyunk h minél jobb közösséget tudjunk kovácsolni.

~ Témát zárom! ~

Közzétéve : 2018-11-01 20:20