Fórum

Notifications
Clear all

[Lezárva] #'Martin Garrix'#  

  RSS
sykes

Sziasztok

Panaszom lenne #'Martin Garrix'#-ra, kibannolt öt percre a TS3 szerverről, tudom nem sok az de akkor is igazságtalannak tartom, ahogy azt is, hogy értetlennek nevezett, meg azt is mondta hogy hisztizek, pedig nem így történt, az egész úgy történt, hogy ts-en írtam neki mert fel akartam tenni neki egy kérdést, de csak 10 percel később kaptam csak tőle választ, azt mondta nem volt gép előtt, rajta kívül pedig senki más nem válaszolt, de amire ő meg már válaszolt, addigra, már épp itt fórumon írtam ki azt a bizonyos kérdést, szóval az egész odáig fajult hogy mivel nekem tíz percet kellet várnom türelmesen, neki meg pedig egy órát kellet, igen egy órát, mivel éppen akkor írtam, úgyhogy nem tehetek róla, és erre elkezdet azzal támadni hogy, értetlen, hisztis, stb, nos a kérdésem az lenne, hogy bár lehet hogy én sem voltam a végén visszafogott és kicsit keményen válaszoltam vissza, és kidobott a szerverről azzal hogy <18:52:12> You were banned for 5 minute(s) from the server by "#'Martin Garrix'#" (Moderáld magad !)
<18:52:12> Disconnected from server, akkor az ő viselkedése ezek után a történtek után milyen, különb nálam igaz? talán arra a megnyilvánulásra amit ő produkált velem szemben, az igazságos és jogos volt ugye? sajnálom ha esetleg mégis megsértettem volna, de én eleve nem is akartam semmi gondot, csak egy kérdés volt volna az egész semmi több, és igen tíz percet vártam és nem nem írtam ki a kérdésemet azonnal, mert nem akartam a nagy semmiért, olyankorra már rég fórumra kezdtem kiírni a kérdésemet, na mind1, de tényleg ha mégis meg bántottam/sértettem valakit, akkor elnézést kérek érte, de ő, az amit ő le produkált a képembe, egy idő után nektek is betelne a pohár az ilyenek után, én tényleg semmi rosszat nem akartam, még csak nem is mondtam rá semmi rossz szót sem, méghogy én moderáljam magam.

A téma módosítva: 1 hónap telt el , sykes
Közzétéve : 2020-10-17 18:08

Szia!

Megkaptam az egész beszélgetést és én szerintem is felesleges ban volt. Viszont mint leírtam Martinnak is ez a dolog ugyan úgy oda-vissza játszható.Tehát ha rajtad lett volna az FA rang ugyan úgy te is kibannoltad volna 5 percre.

A beszélgetés eleje még érthető volt viszont a felétől felesleges "kakaskodás" volt mindkét fél részéről.

Az ilyen helyzeteket meg kell próbálni nyugottan megbeszélni minden fenyegetést elkerülve(igén értettem a fenyegetés lényegét -és nagyon remélem hogy vezetőségi tagnak való szólással szerettél volna- viszont az is felesleges hisz itt vagyunk).Ezt is mindkét fél részére tanácsolom.

Az ügyet nem szeretném tovább húzni ha szeretnétek megbeszélhetitek, én Martinnal már elbeszélgettem felesleges káromkodós, bannolgatós beszélgetést nem szeretnék látni/hallani.

4 nap hozzászólási lehetőséget adok(2020.10.18.-2020.10.22.), utána a témát zárom és helyezem!

Szolgálunk és Védünk!🤘

Közzétéve : 2020-10-18 16:58
Martin Garrix
Admin

Én nem fogok bocsánatot kérni! Miért kérjek bocsánatot mikor érthetetlen volt ! Szerintem a bant megérdemelt-e és örüljön nem kapott 5 napot mikor megérdemelt-e volna! 10 percért hisztizik és 1 óramulva ad válasz és arra azt írja lényegtelen ! Akkor én is azt mondom lényegtelen volt a panasz is!

Közzétéve : 2020-10-18 17:13
sykes

@martin-garrix Ha te nem kérsz bocsánatot akkor én sem, és a ban pedig igen is jogtalan volt, és már mondtam hogy nem vagyok érthetetlen, főadminként elgondolkozhatnál mit csinálasz, mit mondasz, még a végén lehetnek következményei

Közzétéve : 2020-10-18 18:34
Martin Garrix
Admin

Ts-en meg lett beszélve!

Témát Zárom!

Közzétéve : 2020-10-18 19:18
krolli
Admin
~ Helyezem! ~
Közzétéve : 2020-10-18 23:19