Kezdőlap Fórumok Panaszkönyv Lezárt panaszok Bannolás és "szabálytalankodás"

Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  krolli 5 hónapja, 2 hete telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #4079

  Kenu
  Kitiltott

  Minap kaptam 7-esről egy 30 perces bant. Mivel nem volt 1v1 35 hp-s pályán. Igen, csak hogy én egyedül kaptam a bant. Ezt neked üzenem Brutal te idióta fecskeszar. Figyelj, nem láttam, hogy a hátamba veri a faszát a másik. Zagyva velem volt pontosan szemben és leszúrtam, de ha a másik hülye primitív szarcsimbók nyomkodná a faszát a seggembe és éppen mellém kerül, akkor mut tudjak arra egyből csinálni? Arra már késő volt és leszúrtam. Nagyon idióta vagy kisfiam. Sokan is mondták, te vagy a legszarabb admin a közösségben, és agyilag nulla. Nem is tudom miért vagy te még admin. A vicces az, hogy a másik hülyegyerek aki a hátamba volt az ott most is a szerveren. Ja hát “lány” neve van, elnézést, mivel “lány” őt nem kell bannolni. Ugye Brutal?:) Vagy hogy is csináljam? Közbe közbe nézzek hátra, hogy ki tenné be nekem és ki előzne meg? Nem értem, nem láttam, hogy a hátamba a másik jön és hirtelen kiugrik mellém. Őt kellett volna bannolnod, azért mert leszúrtam és késő volt már, attó nem kellett volna bannolj szerintem. Sőt ezért sokszor szopikáltam mert 1v1 volt, de egy szopinger kis takony kiugrik elém, hogy ő szúrja le a velem szembe lévőt és ugye nemsikerül neki és én szúrom le, akkor már én vagyok a hibás, hogy nem 1v1 volt. Igen bazdmeg hátul is van szemem, elnézést. Majd a hátsó szemgolyómmal néha hátra is nézek, hogy ki veri a véreres tökét a hátamba. De akár mi legyen, még mindig egy utolsó senkiházi leszel. Annyira egy majom vagy, sok embert le kergettél 7-esről te. Legalább az egyik élvezhető szervereteken lehetne normálisan játszani. Nekem nem kötelességem amúgy se nézni, hogy ki van a hátamba és ki előzne, mert attól ha én nem látom és idétlenkedik a picsáámba attól nem vagyok hibás és szabálysértő. De ugye zölden írsz meg hát “nagyember” vagy mivel adminka vagy. De nézd csak meg, neked nemsokáig lesz adminod aranyom.

  • A témakör módosításra került: 5 hónapja, 2 hete telt el- krolli.
 • #4080

  Kenu
  Kitiltott

  Ja és majd akkor fogok én itt civilizáltan írni, mikor helyre lesz pakolva a közösség nagy része.

 • #4081

  Névtelen

  Hali!
  Kerlek vedd figyelembe, attol hogy szerinted ilyen-olyan a kozosseg hanyagold a flegma stilust, mert tudod van az a mondas, “azt kapsz, amit adsz”, vagy hasonlo.
  A lenyeg hogy kicsit szerenyebben probalj meg leirni dolgokat, es a forum szabalyzathoz is viszonyulj kerlek.
  Az esettel kapcsolatban meg annyit mondok, hogy senkinek sincs olyan “jo” reflexe (meg az adminoknak sem), hogy mindent lassanak.
  A 30perces bannod szerintem jogos, de (azok alapjan amit irtal) veletlen volt a szituacio.
  Brutal-tol viszont sok negativ visszajelzes jon mostansag, amit majd a Szerveradmin-ok elbiralnak a bunteteserol.
  Ha a kozeljovoben ilyen dolog tortenne ujra, kerlek keress fel engem ts-en, es amint lehet valaszolok, es megbeszeljuk.

  Megjegyzes: krolli, vagy mas Szerveradmin fog erre az egeszre reagalni (szokasosan), ok dontik el a te “flegma” hozzaallasod bunteteset, es Brutal figyelmetlenseget is!

 • #4083

  krolli
  Adminisztrátor

  Szia!
  Azzal hogy felvetted a káromkodós és flegma stilust nem értél el semmi pozitivat. A fórum szabályzatot megsértve a következő büntetésben részesülsz: idg. fórum kitiltás és kukába kerül egy idő után a panaszod.
  Visszatérve az esethez, a bannod jogos volt az elmondottak szerint(Mivel nincs demo/kép többet nem tudok mondani). Viszont megbeszélem Brutal adminunkal az egész storyt és meghallgatom az ő szemszögéből is!

  Ilyen stilussal csak magadat minősited és csökken az ember szavahihetősége.

  ~ Témát zárom/helyezem! Büntetés kiszabva!(emailbe megkaptad az indokot)

‘Bannolás és "szabálytalankodás"’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.