Kezdőlap Fórumok Panaszkönyv Beni HUN "Aimhack" Ctf

Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  Ivan 4 hónapja, 2 hete telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #3577

  Beni HUN
  Felhasználó

  Üdv!
  A felhasználónevem Beni [HUN] és egy igen kényes témával kapcsolatban fordulok panasszal hozzátok.
  Tegnapi nap folyamán a “-|HUNGARY|- [8] CTF [Zászló lopás] Szerver @ synhosting.eu” nevű szerverről kaptam egy legalább tizenhat órás kitiltást, azzal az indokkal hogy “Aimhack”.
  Azt szeretném leszögezni előre hogy én sose csaltam és nem is tervezem továbbra sem.
  Az én “vétségem” összesen annyi volt, de_kabula32 nevű pályán a magasabban elhelyezkedő kőfalra felugorva és leguggolva három sikeres fejlövést leadtam valamint egy játékost megsebeztem utána meghaltam.
  A kilátó adta lehetőségeknek köszönhetően és az alacsonyabban elhelyezkedő célpontok erősen optimális helyzetet biztosított nekem hogy jól tudjak célozni.
  Újraéledéskor már meg is kaptam a kitiltást amit nem tudok hova tenni.
  ——————————-
  –==|| BAN INFO ||==–
  ——————————-
  Szerver – -|HUNGARY|- [8] CTF [Z szl lop s] Szerver @ synhosting.eu
  Admin neve – BIR-LAK
  Kitiltas ideje – 19 : 47 : 28 01/06/2018
  Kitilitas lejar – 12 : 27 : 28 02/06/2018
  Idotartama – 16 ra 39 perc53 m sodperc
  Kitiltott ID – STEAM_1 : 0 : 2104695064
  Kitiltott IP – 89.147.70.190
  Kitiltott neve – Beni [HUN]
  Indok – Aimhack
  ——————-
  Először is vannak olyan játékosok a szerveren akik sokkal jobban játszanak és egy deagle fegyverrel harminc golyóval negyven fejlövést képesek leadni elképesztő távolságokból admin jelenléte mellett, akkor miért engem ért ez a fajta “megtiszteltetés” hogy megvádolnak csalással és kitiltanak?
  A helyzetet tovább élezi hogy még aznap “/1nf1n1te/ Antifaces” nevű felhasználó (ismertebb nevén Luna) eléggé durva obszcén, felmenőimet is erősen sértő szavakkal illetett meg (vagyis a kurva anyázás és egyéb szavak elhangzottak) mind ezt azzal indokolva hogy “csalok”.
  BIR-LAK nevű admin (akiről akkor még nem tudtam hogy admin) jelen volt és ahelyett hogy kirúgta/tiltotta volna elmesélte hogy ő amúgy szokott csalni, ki is volt ezért tiltva de szerinte ezzel nincs semmi probléma mert “legalább beismerte”.
  Kérdem én ha admin jelenléte alatt ilyen szerű szabálysértés miatt nem történik semmi de három fejlövés után “jogosan” tiltanak valakit akkor milyen admin az ilyen, mire számíthatunk? Hogyan működnek odafent ezek a dolgok? Én jóhiszemű voltam sokáig azzal kapcsolatban hogy a megkérdőjelezhetően játszó BIR-LAK nevű admin szabálytalanul játszik-e vagy tisztán de most a vallomása után az is kérdéses számomra hogyan lehet valaki ilyen tényezők mellett admin? Ilyen alacsonyra tették a mércét?
  Hogy esetleges felmerülő kérdéseket megelőzzek, leírom azért nem a tiltásfeloldása témához kötöttem a mondandómat mert:
  1) Előre számítok hogy a válaszreakció valami olyasmi lesz hogy akkor “beszéljük meg TeamSpeakeren” ami arra enged következtetést hogy igazamat csakis úgy bizonyíthatom ha megalázkodom vagy
  2) Szerintünk jogos volt a tiltás és nincs okunk a tiltásfeloldásra továbbá
  3) A tiltás már nem aktuális.
  Korábban is kaptam már egy figyelmeztetés jellegű tiltást az alkalommal Ennyi felhasználónevű admin vélte úgy ha valaki hallja a lépteket a fal mögül az WH-nak tekinthető. A tiltással nem értettem egyet ahogyan a mostanival sem azonban megvárom hogy lejárjon a rám kiszabott tiltás de már nem hagyom szó nélkül elmenni az ügyet.
  Engem igazoló videó/demó az esetekről nem készült mivel a felvevő program futtatása mellett jelentősen visszaesik a játék teljesítménye ami már nem ugyanazt a reakció időt adja vissza a képernyő szaggatása mellett mint hatvan-nyolcvan fps mellett valamint egy olyan indok mellett mint hogy “Aimhack” a videóban is csak ugyanazt a képet adná vissza mint amit akkor láthatott az admin mikor megfigyelő csapatból a játék stílusomat figyelte (nem láttam hogy melyik csapatban volt abban a pillanatban az admin csak feltételezem hogy ténylegesen látta máskülönben nem lenne ekkora súlya a tiltásának).

  Érdekel mit szól az admin csapat ehhez az érdekes helyzethez, szeretném letisztázni ezt az egészet és kikérni a véleményt mi képen kellene máshogyan céloznom ha előttem vannak a célpontok? Nem rántottam el az egeret reflexből, nem fordultam kapásból meg 180 fokos szögben élesen fejre célozva. Én sem úgy nyitok egy beszélgetést vagy nyugtázok egy halált hogy elhordom a másik felet akármilyen csalónak órákon illetve napokon keresztül trágár módon tehát ugyanezt a moderált szerver etikettet viszont ellehet várni más játékosoktól.
  Mivel számítok arra hogy az ebben a helyzetben érintett/illetékes feleknek akadhatnak teendőik nem sürgetek senkit de ne mulasszák el a választ.

  Köszönöm az elolvasásra szánt időt.

 • #3579

  Ivan
  Felhasználó

  Szia! Rossz helyre írtad! Érvénytelen!

‘Beni HUN "Aimhack" Ctf’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.