Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 4 résztvevő. Utolsó frissítés:  krolli 2 hónapja, 4 hete telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #3878

  Hunterpipi
  Felhasználó

  Kedves Hungary Fejlesztők!

  Gondolom tudjátok, de azért én jelezném, hogy a CTF szerver nagyon rottyon van ( lehet a többi is ).

  Úgy veszem észre mikor fejlesztésbe kezdtek, minden csak visszafelé fejlődik alias “inkább ne nyúltak volna hozzá”. (lásd legutolsó “fejlesztést”)

  Kb 3 pálya van westwood, dust2, inferno, és csókolom jó napot kifújt a választék…Izgalmas! Ráadásul a mapok közt is van vagy 45 perc váltásig…!

  Persze vannak bakik, mert az nélkül nincs semmi, de hogy hónapok óta üres a szerver, annak oka van.

  Mivel létezik ez az “ötletek és pluginok stb..” fórum…. Így élek a lehetőséggel, és ötletelnék!

  aim_piramyd

  de_talibia

  de_ramadi

  de_aztec

  de_dust, dust2

  de_inferno

  aim_hellway3

  Big city

  de_piranesi

  de_plaka

  cs_arabstreets

  cs_italy

  cs_office

  fy_houses

  starwars

  de_rats3

  cs_brokkoli

  de_westwood

  he_glass

  de_tesco

  cs_rio

  de_russka

  de_arkanos

  de_world

  de_falcon

  cs_diehard

  cs_bikini

  fy_simpsons

  de_cbble

  de_train

  de_nuke

  de_tuscan

  pacman

  Ezeket a mapokat tudnám ajánlani, persze ezek közt sok van ami nem alap map, nehéz megszokni az embereknek h dust2-n kívül van más is :)…, de úgy vélem hogy, ami most van annál biztos jobb. Mivel admin nem mindig van a szerveren, így javasolnám az “rtv” beiktatását, hogy ha mondjuk fent van 5 ember és egy bazi nagy map van ne keljen már várni 45 percet váltásig…, ha az emberek 80%-a váltana akkor, legyen már erre lehetőség, ha az adott pályából letelt kb 4-5 perc.

  Lehetnének hangok amik szavak beírásával működnek (fülke, lea, eridj stb) gondolom ezeket mind ismerjük.

  Lehetne magyar szöveg a rádió hangoknál, mert aki a magyaron kívül németül tud az nem sokra megy az angollal… persze ezek már csak apróságok, Vagy esetleg roma hangok, amiken lehet röhögni, ha vevő rá a banda.

  A két csapat cserélhetne félidőben, tehát aki ct, teror lesz és fordítva, így az olyan mapokat is lehetne élvezni ami egyértelműen vagy ilyen vagy olyan előnyös (lásd nuke), így igazságosabb lenne, kevesebb volna a hiszti =).

  a pályák leforgási ideje ne legyen több 25 percnél, mert a játékosok megunják.

  Ahhoz képest hogy nyári szünet volt alig volt fent játékos, pedig ilyenkor dugig szokott lenni a szero, ami most van az unalmas, persze tudom, hogy a fejlesztés sok munka és idő, de szurkolok, hogy újra legyen valami “forgalom a szerveren”

  Köszönettel: Hunterpipi

  • A témakör módosításra került: 2 hónapja, 4 hete telt el- krolli.
 • #3885

  Hembi
  Adminisztrátor

  Köszönjük a javaslatokat.
  Anno mikor még többen voltak a szerveren akkor se volt több pálya. Mindig amikor bekerültek új pályák a játékosok fele lement és 2 hét múlva meg már alig játszottak. Utána megint kikerültek a pályák lettek újra játékosok aztán jött megint, sokan játszottak annak ellenére, hogy írták, hogy unalmas így. Megint raktunk be 1-2 pályát aztán megint eltűnt a játékosok 80%-a. Ez megy 3 éve folyamatosan.

  Én is örülnék, ha több pálya lenne, megpróbálhatjuk újra, a mostani állapotnál csak jobb lehet, de a játékosok nagy részének nincs igénye a változatos új pályakra, mert nem ismerik.

 • #3888

  Hunterpipi
  Felhasználó

  Nagyon szívesen =)

  Igen azt tudom, hogy sosem volt túlzottan sok, de azért 3 mapnál több kellene szerintem =) , talán kevesebb új pályával, és több alappal kéne kipróbálni, mert az is tény, hogy az emberek nagy része d2-nél aligha tovább lát, de azért van egy két új map, ami bejött a többségnek, talibia, alcool, pacman, úgy vettem észre ezek kifejezetten.
  Köszönöm a választ! 🙂

 • #3929

  Beni HUN
  Felhasználó

  Sziasztok!
  Teljesen egyet értek a felsoroltakkal, jó ötlet és szeretném hozzátenni hogy egyes elemekhez hozzá kellene nyúlni mint például hogy a “tiltott fegyvereket” (automata sniperek) ne legyenek megvehetők a boltból mivel elvileg ezekért tiltás jár de mikor nincs fent admin arra is van bőven precedens hogy valaki csak ezzel megy míg el nem fogy hozzá a pénze, továbbá a C4 bomba elérhető legyen tehát lehessen használni az ellenkező csapat területén ne csak megvenni.
  Természetesen Hunterpipi által leírtak sokkal inkább vannak prioritásban mint amiket leírtam érthető okokból, én csak hozzátettem azokat amik hasznosak lennének. 🙂

 • #4616

  krolli
  Adminisztrátor

  ~ Zárom/Helyezem! ~

‘Ötletelnék CTF szerverre!’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.