NE HAGYD KI: Ingyenes az ARK: Survival Evolved az Epic Games-en

A héten ingyenesen beszerezhető az ARK: Survival Evolved az Epic Games Storeból! A játékot ingyenesen lehet megvásárolni, ez azt jelenti, hogy aki most veszi meg a fiókjára, az akció lejárata után is megmarad a játék.
NE HAGYD KI: Ingyenes az ARK: Survival Evolved az Epic Games-en

Szeretted a Jurassic Parkot? Akkor ez a játék neked való!

Dínók? Őshüllőn lovaglás? Látványos világ? Túlélés egy rejtélyes szigeten?
Erre mind igen a válasz az ARK: Survival Evolved dínós túlélő játékban.

A héten ingyenesen beszerezhető a játék az Epic Games Storeból:

A játékot ingyenesen lehet megvásárolni, ez azt jelenti, hogy aki most veszi meg a fiókjára, az akció lejárata után is megmarad a játék, még letölteni sem kötelező az időtartam alatt és később sem kell fizetni érte.

ARK: Survival Evolved bemutató

Az ARK: Survival Evolved játékot 2014-ben jelentették be, a Jurassic World megjelenése utáni dínó lázat meglovagolva, majd 2017-ben kiadták a játék első stabil verzióját.

Fázva, éhezve egy ARK nevű rejtelmes sziget partján rekedve meztelenül, vadásznod, alapanyagokat gyűjtened, tárgyakat gyártanod, növényeket termesztened, technológiákat kutatnod, és menedéket építened kell hogy ellenállj a környezetnek. Használd a ravaszságodat és a környezeted forrásait hogy megöld, megszelídítsd és tenyészd a leviatán dinoszauruszokat és más ősi lényeket melyek a földet járják, állj össze másokkal vagy zsákmányold ki a több száz másik játékost hogy túlélj, uralkodj… és elmenekülj!

A játékhoz saját szervert is bérelhettek szolgáltatói partnerünknél, a SynHostingnál:

Kövessetek minket Facebookon:

Csatlakozzatok TeamSpeak3 vagy Discord szerverünkhöz: