Speciális napok szabályzata

Banda Nap

A rabok két csapatra vannak osztva ezen a napon (piros, kék). A két bandának meg kell ölni egymást, a veled egyszínű rabok a csapattársaid. Amikor már csak az egyik banda tagjai élnek, akkor lehet folytatni a kört Simon irányításával. A bandák akár lázadhatnak is az őrök ellen, ha úgy tartja kedvük a kapott fegyverekkel. Az őrök nem hagyhatják el a GR területét, ameddig 2 csapat van. A napnak 0:00-kor minden esetben vége, és rendes kör folytatódik a Simon irányításával.

Játék Nap

A Simonnak kötelessége játszani a rabokkal egész körben. Utolsó reakció tilos, csak játékokkal lehet kiejteni rabokat. Ezen a napon nem engedélyezettek a félremondások, de ha egy rab nem követi a Simon parancsait, akkor kiesett. A kvíz, box és a festés játéknak számítanak és a pályán található egyéb játékok is. A Simon kitalálhat egyénileg is játékokat a rabok számára, de annak szabályait kötelező ismertetnie. Amelyik rab nem követi a Simon utasításait, vagy a Simon munkáját zavarja, azt meg lehet ölni. Mindig van mocorgás, csak a mozgást lehet korlátozni. (Mozgásnak számít, ha a játékos vízszintes tengelyen változtatja pozícióját.)

Kidobós Nap

A rabok kizárólag gránátokkal ölhetik meg az őröket. Fegyver használata, ütés csalásnak számít. Az őrök bármivel támadhatnak rabokra. Nem kell levédeni semmit, minden rab megölése szabályos ezen a napon. Az őrök elbújhatnak.

Cápa Nap

Az őrök csak gumibotot használhatnak, a rabok pedig csak is kizárólag AWP-t, más fegyver használata ezeken kívül nem megengedett semelyik féltől sem. HP-t tölteni szigorúan TILOS, csalásnak minősül. Kempelni / elbújni TILOS, folyamatos mozgásban kell lenni.

Spártai Nap

Az őrök bármilyen fegyverrel támadhatnak a rabokra, a rabok pedig csak is kizárólag a pajzsot, és a hozzá tartozó kést használhatják. Kempelni / elbújni TLOS, folyamatos mozgásban kell lenni. HP-t tölteni szigorúan TILOS, csalásnak minősül.

Zombi Nap

Az őrök kizárólag a gumibotot használhatják a rabok ellen, a rabok pedig csak is kizárólag M249-et használhatnak, ezen kívül más fegyver használata nem megengedett semelyik féltől sem. HP-t tölteni szigorúan TILOS, csalásnak minősül. Kempelni / elbújni TILOS, folyamatos mozgásban kell lenni.